Creatieve meedenkservice MKB Vlijmen


Hallo MKB’er of ZZP’er,

Je hebt een bedrijf hier in Vlijmen. En je moet je klanten informeren over de gevolgen van het Corona virus voor jouw diensten of producten. Maar je kunt de juiste woorden niet vinden? Dan ga ik dat voor je doen. Bereid je mail of brief zo goed en zo kwaad als je kunt voor en mail hem naar eelco@anneveldt.net. Al gebruik je alleen maar bulletpoints of schrijf je brak Nederlands. Ik oordeel niet. Ik help je.

Zoek je naar ideeën om zaken te blijven doen, maar loop je vast of heb je te weinig fantasie? Schaam je niet en vraag mij om hulp. Er is een kans dat ik geen verstand heb van je business, maar dat heeft me nog nooit tegengehouden. Een frisse blik doet vaak wonderen. Kijk maar eens hier.

Ben je tekstschrijver, journalist, designer, art-director, DTP-er of een andere soort creatief? En wil je helpen? Heldin/Held! Neem contact met me op. Samen sleuren we ons bedrijfsleven hier doorheen.

Wat wil ik daarvoor terug? Helemaal niks. Maar als ik zou mogen kiezen: dat onze winkels, restaurants, kroegen en andere bedrijven straks allemaal weer volop gaan draaien als dit achter ons ligt.

Sterkte allemaal!

Eelco

PS: Waarom die foto van die wolk hierboven? Drie keer raden wat daar achter schijnt.


 

Soort-van-kleine lettertjes:

Ik doe wat ik kan, maar ik ken mijn beperkingen. Ik kan goed schrijven en ideeën bedenken. Ik kan een wordpress site aanpassen, maar ik kan geen dingen ontwerpen, video’s maken of media-inzet regelen. Om zoveel mogelijk mensen te helpen, richt ik me dus op wat ik wel kan. Voor de rest doe ik een beroep op jouw creativiteit of andere creatieven in jouw of mijn netwerk.