Een avondje copy voor de creatieven van het Zuiden

Dit wordt geen standaard riedeltje met standaard tips en trucs.

“Give a man a fish and you feed him for a day; teach a man to fish and you feed him for a lifetime” – Anne Isabella Thackeray Ritchie

Als je tips en trucs wilt voor betere teksten, kun je ze krijgen. Maar ik denk dat je meer lol gaat hebben van het abstracte deel. Waarin ik laat zien hoe ik ingewikkelde vragen of lastige doelgroepen aanvloog en -vlieg. Hoe je komt tot gedachten en een flow die je teksten en ideeën beter, sterker en consistenter maken. Hoe je je inleeft in doelgroepen. Met voorbeelden en ervaringen uit mijn carrière bij de grote bureaus in Amsterdam, Tilburg, Utrecht, Breda en Eindhoven. To name but a few. Ik ga je laten zien dat je je comfort zone soms een paar meter moet oprekken – maar niet hoeft te verlaten – en hoe kleutergedrag soms griezelige problemen oplost. Kortom: vooral wat je moet doen voordat je je laptop openklapt en Word of Google Docs start.

Ik ben enorm van de interactie, dus als je vragen hebt, of een andere kijk op de materie: laat je horen. Een masterclass is het leukst als ik ook iets van jullie leer.

En waarom een foto van een badjas? Waarom niet?
Waarom een foto van een badjas? Waarom niet?