Grote profielfoto Eelco Anneveldt

Eelco Anneveldt. Creatief, copywriter en creatief directeur a.i.. Buitengewoon ervaren. Digital Native voordat het hip was. Still crazy after all these years.
Ik bouw graag aan merken en organisaties en ik maak mensen beter. Bijvoorbeeld – maar zeker niet alleen – door ze creatief te leren schrijven. Ik heb meerdere prijzen gewonnen, nominaties gekregen en ik heb een goed verkocht boek geschreven over marketing. Ik coach graag jongeren binnen oudere organisaties en word iedere dag beter in arbeidsmarktcommunicatie, ook richting lastig te bereiken en te raken doelgroepen.

Ik heb gewerkt bij en voor o.a.: LEMZ, FHV-Proximity, Saatchi, UsMedia, Steam, NR6, Crossmarks, Energize en Scheepens. Ik heb bij heel veel bedrijven intern gewerkt en bij een boel bureaus geklust die nu niet meer bestaan. Niet mijn schuld.

Contact? mail! 

Meer weten? Check mijn FAQ.

Vollledig CV en aanbevelingen?  LinkedIn